Lovgivning og etik for psykologer

kr.3,400.00

Kursusbeskrivelse: Lovgivning og Etik i Psykologarbejde på Voksenområdet Velkommen til vores specialiserede kursus, der dykker ned i den relevante lovgivning, herunder Psykologloven og Forvaltningsloven, inden for psykologarbejdet på voksenområdet. Højdepunkter: Dybdegående Indsigt i Lovgivning: Få praktiske redskaber til at navigere gennem komplekse retsakter og lovgivningen, der regulerer psykologarbejdet på voksenområdet. Etiske Overvejelser i Praksis: Håndter…

29 på lager

Beskrivelse

Lovgivning og Etik for psykologer

Datoer og Deltagelse: 

  • Dag 1: 16/9-2024  kl. 9-16
  • Dag 2: 17/9-2024  kl. 9-16

Indhold: 

Deltagerne vil opnå en dybdegående indsigt i relevant lovgivning inden for psykologarbejdet på voksenområdet, herunder Psykologloven, Forvaltningsloven samt relevant lovgivning på social- og sundhedsområdet. Kurset vil desuden fokusere på etiske overvejelser i forbindelse med psykologiske arbejdsopgaver inden for voksenområdet, herunder udarbejdelse af rapporter, formidling og rådgivning. Emnerne om lovgrundlag og etik svarer til emneområde 10.6 og er forhåndsgodkendt som en del af specialistuddannelsen for psykologer. 

 

Underviser: Pusjka Helene Cohn 

Pusjka blev uddannet cand.psych. fra KU i 2000, og har efter autorisationen taget specialist- og supervisoruddannelserne i klinisk børnepsykologi og psykoterapi samt specialpsykologuddannelsen i børne- og ungdomspsykiatri. Hun har arbejdet klinisk, mestendels i børne- og ungdomspsykiatrien og pædiatrien, indtil udgangen af 2022. Fra 2010 har hun været sagkyndig i Styrelsen for patientklager (STPK), fra 2018 børnesagkyndig i Ankestyrelsen (AST) og fra 2022 sagkyndig i Styrelsen for patientsikkerhed (STPS). Hun var med til at udvikle specialpsykologuddannelsen fra 2007, og varetog i samarbejde med underviserne kursusudviklingen af flere af kurserne, samt varetog kursusledelsen af en del af kurserne fra 2012-2021. Hun har siden 2012 undervist om bl.a. lovgivning og etik for psykologer m.fl.

 

Målgruppe: 

Kurset henvender sig til psykologer, der søger specialisering inden for voksenområdet, med plads til op til 40 deltagere.  

 

Kurset er godkendt på specialistuddannelsen for psykologer

 

Deltagerform og Adresse: 

Alle dage afholdes fra kl. 9:00 til kl. 16:00 i Odense på Grønløkkevej 8, 5000 Odense. Beliggende 20 minutters gang fra Odense Banegård med gode parkeringsmuligheder. 

Der vil være mulighed for online deltagelse for deltagere langvejs fra, såsom Færøerne eller Grønland. Vi anerkender, at online deltagelse ikke fuldt ud matcher oplevelsen ved fysisk nærvær, men tilbyder denne mulighed for fleksibilitet. 

Vores erfaringer med hybridkurser har vist, at deltagere, der har mulighed for at deltage ved fysisk fremmøde, skaber de bedste læringsoplevelser for den enkelte og fællesskabet. Derfor anbefaler vi alle der har mulighed for det, at deltage via fremmøde. Vi har samtidigt gode erfaringer med at facilitere hybrid deltagelse, for de kursister, der er nødsaget til at deltage på denne måde.  

 

Forberedelse: Du vil blive bedt om at skrive og sende en kort etisk eller lovgivningsmæssig problemstilling, som du er stødt på i dit virke som psykolog. Undervisningen vil bygges op omkring de indsendte problemstillinger.

 

Frokost er inkluderet. 

  
Tilmeldingsfrist: Tilmelding sker via først til mølle-princip. 

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Lovgivning og etik for psykologer”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *