Lovgivning og Etik kursus for Psykologer

PRISER

Kort om Lovgivning og Etik kursus for psykologer

Deltagerne vil opnå en dybdegående indsigt i relevant lovgivning inden for psykologarbejdet på voksenområdet, herunder Psykologloven, Forvaltningsloven samt relevant lovgivning på social- og sundhedsområdet. Kurset vil desuden fokusere på etiske overvejelser i forbindelse med psykologiske arbejdsopgaver inden for voksenområdet, herunder udarbejdelse af rapporter, formidling og rådgivning. Emnerne om lovgrundlag og etik svarer til emneområde 10.6 og er forhåndsgodkendt som en del af specialistuddannelsen for psykologer.


Underviser

Pusjka blev uddannet cand.psych. fra KU i 2000, og har efter autorisationen taget specialist- og supervisoruddannelserne i klinisk børnepsykologi og psykoterapi samt specialpsykologuddannelsen i børne- og ungdomspsykiatri. Hun har arbejdet klinisk, mestendels i børne- og ungdomspsykiatrien og pædiatrien, indtil udgangen af 2022. Fra 2010 har hun været sagkyndig i Styrelsen for patientklager (STPK), fra 2018 børnesagkyndig i Ankestyrelsen (AST) og fra 2022 sagkyndig i Styrelsen for patientsikkerhed (STPS). Hun var med til at udvikle specialpsykologuddannelsen fra 2007, og varetog kursusledelsen af en del af kurserne fra 2012-2021. Hun har siden 2012 undervist om bl.a. lovgivning og etik for psykologer m.fl.


Målgruppe

Lovgivning og Etik kursus for psykologer henvender sig til psykologer, der søger specialisering inden for voksenområdet, med plads til op til 40 deltagere. 


Deltagerform

Alle dage afholdes fra kl. 9:00 til kl. 16:00 i Odense på Grønløkkevej 8, 5000 Odense. Beliggende 20 minutters gang fra Odense Banegård med gode parkeringsmuligheder. 

Der vil være mulighed for online deltagelse for deltagere langvejs fra, såsom Færøerne eller Grønland. Vi anerkender, at online deltagelse ikke fuldt ud matcher oplevelsen ved fysisk nærvær, men tilbyder denne mulighed for fleksibilitet. 

Vores erfaringer med hybridkurser har vist, at deltagere, der har mulighed for at deltage ved fysisk fremmøde, skaber de bedste læringsoplevelser for den enkelte og fællesskabet. Derfor anbefaler vi alle der har mulighed for det, at deltage via fremmøde. Vi har samtidigt gode erfaringer med at facilitere hybrid deltagelse, for de kursister, der er nødsaget til at deltage på denne måde. 

.

Betaling

Pris: 3.400 kr. i alt inklusiv forplejning.
Det er muligt at betale i rater med et tillægsgebyr på 30 kr. ved hver rate. Kontakt kaja@gropsykolog.dk for mere info.

Praktisk:


Dato: 16.-17. september 2024
Adresse: Grønløkkevej 8, 5000 Odense. 20 minutter til fods fra Odense banegård og med gode parkeringsmuligheder lige udenfor døren. 

Forplejning:

Der vil være forplejning i form af frokost, te og kaffe på del 2 af uddannelsen. 

Psykologernes specialistuddannelse: 

Kursets indhold er godkendt på specialistuddannelsen. Du vil modtage et kursusbevis hvis du er fremmødt og aktiv til 90 % af undervisningen.

Sprog: 

Undervisningen foregår på dansk.

Købsbetingelser: 

Når du har tilmeldt og betalt for kurset, er tilmelding bindende. Penge betales ikke retur hvis du som deltager aflyser din deltagelse. Du kan efter aftale sælge din kursusplads videre, såfremt det er til afstemt målgruppe.

Forberedelse: 

Inden opstart af Lovgivning og Etik kursus for psykologer vil du blive bedt om at sende en kort tekst om en etisk eller lovgivningmæssig problematik, som du har været direkte eller indirekte i kontakt med. Undervisningen vil bygges op omkring disse cases.